I like Nasi Goreng!!!!!


Bila tengok gambar-gambar nasi goreng ni ...Huuuuhhhh...

Tak tertahan rasanya....rasa nak makan kalau ada kat depan mata..

Saya memang suka nasi goreng...

Lagi-lagi yang saya masak sendiri...

Kalau yang beli tu kurang sidikit....


Honestly....diorang masak tak sedap...hihihihih...

Kadang-kadang mereka bubuh ajinomoto sebagai bahan penyedap rasa...

Bukan apa...tahu-tahu jer la kan...kalau kat gerai-gerai and restoran ni dorang masak cincai..

Sebab nak cepat...pelanggan pun dah ramaikan....janji orang suka n kenyang then bayar..

Kalau time study dulu tengah-tengah focus study pun ble teringat nasi goreng...

Sempat lagi berangan-angan nak masak nasi goreng kalau balik cuti nanti...hahahahah

Nasi goreng ayam, nasi goreng seafood, nasi goreng pattaya, nasi goreng kampung, nasi goreng tomato dan banyak lagi....semua ni fav saya......(",)hihihihi............

Aduhai nasi goreng........

No comments: