Sunday Picnic

Assalamualaikum...

Hari ni atas desakan adikku yang kecil yang teringin sangat nak pergi Taman Bukit Tawau kami pun pergilah berkelah ke sana walaupun hati ini terasa malas sangat (takpe kasi can dengan adik) hihihih.

Persiapan yang ala kadar sahaja.... Plan last minute macam ni tak sempat nak prepare apa-apa (nasib la badan).

Taman Bukit Tawau ni dekat sahaja. Dalam masa 10 minit pun dah sampai. Okay, ikuti kisah di bawah...


Haa..kan dah sampai..inilah Taman Bukit Tawau ^_^

Tengok ni ...wahhhhh bestttt..aku rasa nak terjun jer

Jambatan gantung.... kalau berani terjunlah ke bawah haha

Tak mandi ambil gambar pun jadilah

Kat tangga pun nak ambil gambar..hahaha

 
Signboard yang cantik ^_^

Masa untuk pulang.. Selamat tinggal..nanti kami datang lagi ^_^

2 comments:

suichi said...

kakakmu tu juga yg plg begayak tau... hehehe

zainab said...

Ya..btul tu...sampai penuh memory card gambarnya jak paling banyak....