Funny Video: Call police jika ada masalah matematik

Assalamualaikum semua...

Saya baru balik dari kerja. Hari ni cukup-cukup busy dengan kerja-kerja mengaudit sehinggakan memang tiada masa untuk online. Jangankan online, masa makan pun terpaksa diabaikan sebab banyak sangat kerja. Okay, entry kali ni saya nak kongsikan satu video clip yang lucuuuuuu. Bagi yang dah tengok korang buat-buat tak pernah tengoklah k? Hahahahah.



Bagi saya budak ni memang lucuuuu sangat-sangatlah. Saya pun tak pernah terpikir sampai nak call police kalau ada masalah dalam subjek matematik hahahahah. Diharapkan anda terhibur hari ini. Mungkin anda lupa untuk senyum hari ini dipersilakan senyum sekarang (say cheeseeeee).

Sekian sahaja. Jumpa lagi ^_^

No comments: