"Jauh Perjalanan Luas Perhubungan"


 Assalamualaikum...

Setelah beberapa hari menghilangkan diri CZ muncul lagi untuk mengkemaskini blog My Trengkas ^_^. Beberapa hari yang lalu saya beserta beberapa orang kawan yang lain pergi kursus di Daerah Semporna. Daerah yang dikurniakan khazanah laut yang sangat cantik. Fuyyo!! Laut dia memang best…tersangat jernih..Kalaulah aku reti diving kan dah lama aku terjunnnnn…nasib badan la CZ kenapalah ko tak pandai-pandai berenang ....

Semasa kursus CZ jumpa kawan baru lagi. Kawan baru CZ seorang cikgu tadika. Namanya Syamsinar Anuar ^_^. Sememangnya jauh perjalanan luas perhubungan..

Saya syorkan anda datanglah ke Daerah Semporna ini. Jarak dari Tawau hanya 1 setengah hingga 2 jam perjalanan. Semporna juga kaya dengan makanan laut yang segar-segar  dan harga pun murah. Hahh mat salleh dari jauh pun suka datang ke Semporna ni. Itu tandanya Semporna memang bestttt…

Kalau dah Semporna cantik guna Camera 2 Mega Pixel pun hasilnya tetap cantik.
 


2 comments:

CinderLaLa said...

whoaaaa.....best ny Jenab....lama sudah ni x makan angin p Semporna..last masa zmn skola dlu.. hehe

Zainab said...

Ia eja ^_^..best...aku pun baru 2 kali p...nt ajak kawan2 dsk p holiday d Semporna..mesti syokkk ^_^