Pisang Goreng Cheese sedap!!

Assalamualaikum

Sekarang ni pisang goreng dah advanced. Kalau dulu kita beli pisang goreng penjual akan bagi pencicah tapi sekarang dah muncul ‘pisang goreng cheese’. Wah!!! Memang kreatiflah penjual pisang goreng sekarang. Kalau dari segi harga memang dua kali ganda berbeza jugala. Biasa seringgit dapatlah 10 biji tetapi sekarang RM2.50 untuk 6 biji. Nampak macam mahal tetapi kira berbaloilah dengan rasanya dan bahan-bahan yang digunakan. 

pic from google


Pisang goreng cheese ni korang buat sendiri pun boleh itupun kalau korang rajin. Kalau malas beli jer. Makanan yang di beli selalunya memang sedapponnn….

Tapi aku nak kongsikanlah dengan korang yang belum pernah merasai ‘pisang goreng cheese’ ni rasanya memang sedapppp. Saya gerenti makan sekali nak lagi sebab ada cheese dan gula merah. Kalau korang rajin korang pun boleh buat sendiri ^_^. 

P/s Aku dah try buat 2 kali.

4 comments:

Nasi Goreng Lalap said...

d mana ada jual ni...p kita nnti...

Zainab said...

Di indocafe pun ada...orait...^_^

Nasi Goreng Lalap said...

indocafe??? d mana tu...xpena dgr pun

Zainab said...

ada d tawau ni...nt la kac tunjuk..hihihih