Saya nak T-shirt Domokun untuk adik!!

Assalamulaikum


Tarikh tutup : 29 Julai 2011 (4.00 p.m.)


Ini Giveaway yang pertama saya sertai. Bagi korang yang nak join juga boleh klik banner kat atas.

Antara sebab saya inginkan T-shirt Domokun ni pertama sebab saya dah plan kalau dapat T-shirt ni saya nak beri pada adik saya. Sebab dia memang sangat berminat dengan Domokun. Dia pernah tunjukkan kepada saya lukisan Domokun yang dia lukis sendiri. Walaupun tak cantik sangat akan tetapi saya dapat rasakan dia sangat suka dengan Domokun. So, insyaallah kalau dapat confirm saya bagi kat adik saya.

Kedua, saya tertarik dengan warna baju ni. Saya memang penggemar warna coklat. So, benda-benda yang berwarna coklat termasuk coklat saya suka.

Semoga pihak penganjur dapat mempertimbangkan permohonan saya untuk memiliki T-shirt Domokun yang cute tu. Sekian, terima kasih dan kredit untuk pihak penganjur kerana telah mengadakan GA ini dan lantas telah menarik perhatian saya untuk menyertai buat pertama kalinya dalam hidup ini sepanjang menjadi penulis blog.
 
Ni dia rakan yang saya tag...jom join sekali k ^_^.


2 comments:

Pupel Liyana said...

gud luck :) la yeke first time. insyaallah ada rezeki tak kemana

Zainab said...

Insyaallah Cik Pupel Liyana ^_^....thanks buat GA ni...^_^