MEJA OFIS POMPUAN MEMANG MACAM NI!!!

Assalamualaikum...


Sedikit perkongsian sebelum aku menyambung analysisku yang x siap-siap ni.

pic from google

Cantikkan meja ni. Ni mesti empunya meja minat warna pink ni. Kalau kat office tempat aku kerja meja kosong means tak ada kerja. So, aku akan pastikan meja aku tidak pernah kosong agar aku tak kena bom oleh big boss wehehe..


Macam ni jugala rupa meja aku kat opis 

Aku rasa meja ofis ni sama keadaannya dengan meja aku kat ofis ni hahah.




4 comments:

CinderLaLa said...

Terbaekkkk lah Jenab...memang PA yang berkerjaya... hehe

Haryati Molly @ Tunung said...

hebatnya..sampai telefon pun leh jatuh..hahaha
Me too kadang2 do the same..buat2 meja messy with papers and stuff mcm byk kerja though sometime tak de pun sbb x nak boss ingat duduk goyang kaki je..

Zainab said...

@CinderLaLa

Hahaha..iala tu eja ^_^..xdalah..keja audit mmg bgni..x pena meja terkemas..serabut jak selalu ^_^

Zainab said...

@Haryati Molly @ Tunung

Hihihih.smlah kita..kadang-kadang selalu jg b'lakon banyak keja padalah tak ada keja. Abis bos kalau tgk meja kosong dia bising...^_^