Taman Bukit Tawau !!!

Assalamualaikum



Biar orang kata “asyik-asyik Taman Bukit Tawau, asyik-asyik Table..tak ada tempat lainkah selain dari tempat ni?” Itu semua aku tidak peduli, Taman Bukit Tawau tetap dihati ^_^…cewahhh!


Aku sangat suka bermandi-manda sambil menikmati keindahan alam semulajadi yang penuh dengan panorama hijau yang sangat menenangkan dan sedap mata memandang. Saat ni aku terpikir kalaulah Taman Bukit Tawau tu sebelah rumah aku kan bessttt ^_^.
Hari-hari boleh pergi berenang  ^_^hahahaha….

3 comments:

Kancil 8349 said...

cantik taman tawau...agak lama ndak ke sini...apapun time puasa nie ndak boleh ke sana...hehehe...

salam ramadhan daripada kancil...jika ada masa ...boleh kita blogger2 tawau berbuka puasa bersama2

Cik Zai said...

Cantikkan...walau dah berpuluh-puluh kali ke sini ndak pernah bosan ^_^..idea yang menarik juga ni..blum pernah lagi join aktiviti dengan blogger2 Tawau...^_^

Kancil 8349 said...

Kancil hanya 3 kali datang ke sini...insya Allah...ada jodoh kita akan berjumpa semua..buat masa nie...memerhati je..dan berkenal2 antara satu sama lain