Cik Zai dapat Voucher from nuffnang (Rezeki di Hari Deepavali), Tq Chatime Publika!!

Assalamualaikum


Pagi-pagi Cik Zai buka laman Nuffnang. Cek punya cek aikkkk (terkejut) ada gambar cute kat sebelah nuffnang exchange. Ada gambar bubble tee icon named 'CHATIME PUBLICA SPECIAL!!!'. So, dengan perasaan tertanya-tanya Cik Zai pun klikla. Korang tahu tak apa yang keluar? Ha, gambar kat bawah nila yang keluar….

Rezeki di Perayaan Deepavali

See, Cik Zai dapat Voucher!! Happy ^_^ dan dah berkira-kira nak pergi but then baca punya baca ‘Aik! Tempat ni manada kat Tawau’ alala tak dapatlah nak pergi. Tapi apa-apa pun bersyukur jugalah sebab dapat voucher ni. At least voucher ni cute….Thanks nuffnang and Chatime Publika.


P.S.   Don’t worry. All Nuffnang bloggers will be rewarded with a “Buy 2 Free 1” deal at any time of the day, for three months. Yes, you read that right, for THREE months, ANY time….Wow!

No comments: