Diumumkan Pemenang My First Giveaway!!! (Semua Peserta Menang)!!!

Assalamualaikum





Hari tu aku dah promote MY FIRST GIVEAWAY kat blog Cik Zai yang sangat cute ni kan. Haa hari ni dengan rasminya aku umumkan penutupan MY FIRST GIVEAWAY ^_^

ATTENTION PLEASE!!!!
GOOD NEWS!!!
KEPADA SEMUA PESERTA YANG MENYERTAI MY FIRST GIVEAWAY !!!!
ANDA SEMUA MENJADI PEMENANG!!!


So, tak ada yang kalah dan tak ada yang buat entry sia-sia. Korang yang dah join GA Cik Zai CONGRATULATION!!!

Kesemua pemenang yang bertuah adalah….


Sila ambil perhatian kepada semua pemenang!!!! Saya perlukan maklumat korang (para pemenang) untuk proses penghantaran hadiah. Sila e-melkan butir-butir seperti di bawah ke 

raudhah.zainab@gmail.com

Nama Penuh:
Alamat Surat-menyurat:
No. Telefon:
E-mel:

Pastikan butir-butir yang anda berikan adalah betul dan tepat bagi mengelakkan masalah hadiah tidak sampai ke tangan anda. 

Setelah menghantar butir-butir ke alamat e-mel yang diberikan sila tinggalkan komen di bawah entry ini agar CZ dapat mengenalpasti peserta yang telah menghantar butir-butir mereka.

Sekian....

6 comments:

mieza said...

da hantar da.. tq

ejot ting tong.. said...

thankz a lot
baru je lepas hantar..

ejot ting tong.. said...

thankz a lot
baru je lepas hantar..

Cik Zai said...

Tahniah kepada para pemenang ^_^...

Dunia Cik Maia said...

da hantar... ^_^

mieza said...

nak hadiah jugakkkk