Tagged! Me! Thanks!

Assalamualaikum


Aku suka letak gambar yang tiada kaitan...

Peace! Hari ni ada orang tag blog Cik Zai. Siapakah gerangannya? Haa, tu yang Cik Zai nak sebut tu. Orangnya tak lain dan tak bukan adalah ‘Hanis Atiqah’. We are friend dalam dunia maya (dunia blog). Ok, let’s check it out…

Sebelum tu aku kena post RULES ….

  1. Must post this rules.
  2. Post 11 things about themselve in their post. 
  3. Answer the question that those tagger set for you.  
  4. Have to choose 11 people to tagged them in their post.  
  5. Don't forget to go their page and tell them. 
  6. No tag back!


Lepas tu kena tulis 10 perkara tentang Cik Zai. 

Ohoho rasanya kita ni samalah Hanis sebab baca punya baca 10 things about Hanis tu Cik Zai dah garu kepala dan kata dalam hati ‘apasal 97% about you same with me?’ Ada 2-3 perkara sahaja tak sama dan yang pertama Cik Zai seorang yang tak kelakar, tak takut dengan lipas n etc ^_^. Teheee…

Me
Serious, Understanding,Loving, Spirit
Like to laksa
Drinks milo ice (Hanis kita samalah)..
Irritability, easy to sulk, stubborn
Reading novel, online, watch movie, bowling
work as "Assistant Secretary +  Audit"
Like to make friends
Not fear with cockroach
Single is Simple, couple is trouble
"Don’t Ever Give up, Until You Try Your Best"

My answer to Ms. Hanis!!!

Full Name with the meaning?
ZAINAB (Sejenis bunga yang cantik dan harum).
Hobby?
Reading, calculating, writing, surfing internet, watching funny movie…
The most fear thing?
Erm tikus..huwaaa…
What is your dream?
Aku nak jadi Usahawan merangkap bisnesswoman…
Favourite colour?
Pink and white…
The funny moment in your life?
Hahaha malulah nak cakap ^_^.
Weakness??
Pensyarah saya ajar kelemahan juga adalah kekuatan. (Skema kau Zainab)..
Strength?
Aku anak ketiga. Means aku ada kakak, ada abang dan ada adik, PERFECT! (Lari dari soalan)..
When is your first time cry for someone else?
Bila bos aku meninggal. Sedih wei, baru dua hari sebelumnya aku jumpa bos aku sihat walafiat dengan rambut baru potong lagi tue. Then, sehari selepas tu dia meninggal.
One word can describe urself?
Cayyo!
what do u thing about my blog??
Aku suka baca blog Hanis sebab entrynya selalu berkisar mengenai pengalaman bekerja di sebuah secretary firm. Bila aku baca kisah-kisahnya I was like ‘ eeehh kita samalah Hanis!’ dan kadangkala pula macam ni ‘ You are right Hanis, I feel the same too’. See, dua orang pelajar Secretarial Science tersesat di Secretary Firm ^_^.

Aku nak tag Deebah Zaidi, Joydee, athira, Cinderlala, Aki,Diq Xi Mhass, Zira,diah Saadiah, aidakano,farha, dan  kaero Ari...

Soalan yang aku nak tanya erm sama jelah macam soalan yang Hanis bagi kat aku tu.....



2 comments:

Hanis Atikah said...

kelakar la.. tp kebnykan kte blh dikatankn ada kesamaan kan..hehe.. like3x.. hehehe.. tikus vs lipas..hahaha

Cik Zai said...

Hanis takutttt lipass...hihihihih..^_^