ShoutCamp lebih cantik dari Cbox!!!

Assalamualaikum

Disebabkan Shoutmix free service has to stop dalam masa 2 hari lagi (1 Januari 2012) jadi aku terpaksalah mengalah dengan shoutmix dan mencari shoutbox baru untuk blog aku yang tak seberapa ni. Aku bukan tak nak guna shoutmix tapi buat apa nak membazirkan bak kata mak aku 'membazir itu tak baik'. Walaupun RM0.99 per month itu kira murah tapi dengan RM0.99 sen tu aku dah boleh beli aiskrim dan gula-gula untuk adik aku tiap-tiap bulan taw. Cewahhh panjang lebar alasan aku erk. Cakap terus teranglah kau nak benda free of charge!!! Hehehe ya betul! Sapa tak suka benda free kan. Kalau ada yang free lebih baik guna yang free.

So, aku dah sedia dengan shoutbox yang baru sebelum shoutmix yang lama aku ni tidak berfungsi. Aku ada sedia dua iaitu CBOX dan ShoutCamp

Ok, antara Cbox dan juga ShoutCamp aku galakkan korang guna ShoutCamp sebabnya cuba lihat di bawah ini:


ShoutCamp

CBOX

Lebih cantik
Kurang cantik
Ada avatar
Tak ada avatar
Animated emoticon
Smiley static dan skema

 
Kalau korang tak percaya cuba lihat gambar ShoutCamp dan Cbox aku di bawah ini  atau korang jeling ke kanan sikit. Haa tu dia ShoutCamp aku yang comei dan Cbox aku yang tak berapa.
`

Ini ShoutCamp aku yang comei

Ini Cbox aku yang tak seberapa..

Kesimpulannya, ShoutCamp memang lagi best dari Cbox. Aku guna dua-dua sebab sayang nak delete tapi satu masa nanti aku nak delete Cbox ni. 

So, korang boleh pilih mana satu korang nak cuba di bawah ini. It’s up to you guys ^_^.  Klik pada link di bawah untuk register..Klik sini untuk tutorial ShoutCamp!!!

atau

No comments: