TIPS MERAMAIKAN FOLLOWER!!!


Assalamualaikum




Sekarang ni aku nak ajar korang bagaimana nak dapatkan follower banyakkkkk. Follower korang ada berapa banyak sekarang ni? Kalau dah beriban tu korang tak perlulah buat. Aku just nak share dengan new blogger sahaja k. Blogger otai memang dah lama tahu (korang jangan gelak erk). Ala blogger otai pun apa kurangnya, masa jadi fresh blogger pun korang serba nak tahu semuaaaaa… sampailah korang jadi pandai dan tahu banyakkkkk benda…ia tidak??? ^_^

Apa yang korang perlu buat adalah join link group blogger yang aku listkan seperti di bawah ini ….


Bila dah join tu korang apalagi promotekan blog anda di group tersebut. Aku gerentilah follower anda semakin ramai dan semakin ramaiiii dan yang lebih penting lagi ramailah orang nak baca blog anda. Tahniah jika anda telah melakukannya.

Sekian…sedikit tips untuk new blogger…




4 comments:

Dorris Angel said...

info yg bagus...Tq. :)

botol kaca embun pagi said...

tip y bgus tuk newbie...tq :)

Cik SuSu cOkLat said...

haha..terbaikk la kak...:))

Cik Zai said...

Terima kasih semua ^_^