AKU SANGGUP CABUT GIGI DARIPADA TAMPAL GIGI EPISOD 2!!!

Assalamualaikum...





Aku dah ke klinik gigi sekitar jam 1.30 PM tadi tapi malangnya klinik gigi tutup. Staff lot sebelah kata klinik baru sahaja tutup “Diorang kerja half day hari ni”. Ehmm nasiblah badan dan aku terpaksa datang semula pada hari rabu berikutan cuti perayaan Tahun Baru Cina.

Ok, aku dapat beberapa komen mengenai entry sebelum ini. Sila klik sini untuk tahu kisahnya. Ada yang menyokong ada juga sebaliknya. Kira half-halflah...separuh menyokong separuh lagi sebaliknya.

Komen Alifah Ahmad...

Aku antara orang yang menyokong statement "aku sanggup cabut gigi daripada tampal gigi”. Bukan atas alasan tak pandai jaga gigi or memang suka cabut gigi. Tapi lebih kepada gambaran kesakitan yang dialami.
Selamat menampal gigi ye..^^



Komen dari insan yang tidak dikenalpasti identitinya...
Sy lbih prefer tampal gigi berbanding cabut, sbb sy syg gigi sy :)
Rsa ngilu bila ditampal gigi 2 lain critanya~



Komen Cik Nurul...

Tahu tak apa, lagi bagus cabut dari tampal.. tampal tak ori.. hehehe :D



Ini pula komen aku...

Saya pun lebih rela tampal gigi dari cabut gigi. Nyilu tu belakang cerita yang penting gigi kita masih ada ^_^..Kalau nak ikutkan tahap kesakitan aku rasa cabut gigi sakitnya berhari-hari jugalah baru sembuh tapi kalau tampal gigi 20 minit jer..hihih



Komen Syatoza Zai
terima kasih doktor gigi! =B
flos tu ape eh? wuu~

Yang ni tak sokong dan tak bantah ...takper2 nanti saya jawab soalan Syatoza Zai itu...^_^


Pendapat anda pula bagaimana????????????

3 comments:

Razil Tahir said...

tampal! tampal!
Tampal is better..
Kalau cabut nanti mengunyah tak efektif!!
dah tampal tue kurang invasive...!
XD

Syat0za Zai said...

tampal lagi ok kot? :3

*boleh plak komen zai dicopy cik zai.. ==" malu ni...

Cik Zai said...

hahahahaahh ^_^