BANNER YANG KURENGG SEDIKIT...!!!


Assalamualaikum

Bila cuti rasa bosan tak tahu nak buat apa. Bila kerja asyik tunggu hari cutiiiii sahaja!! 

Beginilah selalu…

So, disebabkan rasa bosan Cik Zai pun buatlah banner untuk blog MY TRENGKAS. Kesian blog ni tak ada banner. Bukan apa, penulis baru rasa nak buat teheee…

CZ buat guna photoscape sebab ianya mudah, senang, cepat dan pantas. Korang yang belum buat banner boleh cuba buat. Senang macam makan kacang for sure!!

Jeng-jeng….inilah hasilnya di bawah ini……


Photobucket


9 comments:

Darwish said...

nak jugak banner !
buatkan satu

*darwish xda la software2 macam tu...
*lagipun xpandai nak buat !

Nur Ezzati said...

i like ^_^

Nur Ezzati said...

pandai wt banner ^_^

Cik Zai said...

Darwish kan dah ada banner yang lagi cute ^_^

Darwish said...

banner darwish tu xcute la ! cuma ada gambar jerk ! bukannya ada tulisan !
nah link !

budaxmatacomey.blogspot.com/

kalau blog nieyh---->http://axubudaxlollypop.blogspot.com/

kalau blog miss pinky hello kitty tu memang la ada !sebab kawan darwish yng tolong buatkan !

so darwish nak mintak tuan blog nieyh buatkan satu untuk link blog yng pertama tu !

Gadis Cermin Mata said...

cantik la banner.mcm ne nk bt kod tu ye

Cik Zai said...

Darwish nt kite try buatkan satu tapi kalau tak cantik jgn marah k...

Gadis Cermin Mata nanti kite buat tutorial tu dont worry ^_^

Gadis Cermin Mata said...

cik zai,ok tq.. :)

Cik Zai said...

welcome Gadis Cermin Mata ^_^