Siapa kata tak ada handphone tak boleh hidup?!!


Assalamualaikum


 
Hari ke4 hidup tanpa handphone ^_^. Masih selamba yaya. Siapa kata tak ada handphone tak boleh hidup? Anda sedikit silap. Sedikit sahaja jangan risau. Kalau tak ada handphone pandai-pandailah guna public phone ker, telefon rumah ker, telefon office (ketika dalam keadaan kecemasan sahaja). Asal korang jangan bergayut sudah!

Ada orang kata macam ni “handphone hilang beli baru ma, harga handphone murah sikalang”. Murah memang murah tapi CZ rasa best juga tak ada handphone….tenang… Tak ada orang kacau hihihihih. Tak perlu tergesa-gesa beli handphone baru kerana handphone kat kedai berlambak dan tak akan habis punya. 

Hihihihh…..Sekian….


3 comments:

Paris Lipton said...

huhu aah kan mggu dpn beli pon xpe ;p

LinLOn~ said...

hang punya hilang ka?
aku punya hilang hari Isnin aritu..
hohO~
steady lagi~ :D

Cik Zai said...

LinLon ia hp sy hilang hari ahad lalu ^_^ Kita senasib lah ni...takpe2 steady forever ^_^