Suka duka kerja....

Assalamualaikum....



Kadang-kadangkan…mengaudit ni buat aku sakit kepala. Kenapalah nak refer satu persatu susah sangat. Belek fail satu tak jumpa, belek fail satu lagi tak jumpa-jumpa juga. Dahlah ada banyak fail.

 “Lain kali book keeping baik-baik k”….^_^

Kalau book keeping baik-baik confirm kita senang nak cari maklumat, rujuk maklumat, dapat audit dalam masa yang singkat dan kita pun tak banyak soal dan banyak tanya. Haa kalau kitorang tak banyak tanya korang mesti senang hati punyalah….kan?? Heehehehe…

Peace….

No comments: