TIPS BLOGGER : Widget kiri, kanan, atas, bawah, tepi, etc tak menjanjikan pembaca beriban!!!


Assalamualaikum



Bila hias blog tak perlu pasang widget banyak sangat. Kita tak tahu pembaca sebenarnya rimas. Ia hanya akan memberatkan blog anda. Lagi-lagi bila line pembaca sangat slow, loading n loading n loading wahh stress juga kalau asyik loading…

Tapi kalau Cik Zai memang malas nak tunggu lama, automatic cau kalau asyik loading jer sebab CZ nak blogwalking kebanyak blog ^_^. 

So, pertimbangkanlah bila hias blog anda tu k. Bukan mengarah tapi sekadar beri pendapat. Susah-susah kita hias blog tapi gara-gara berat orang tak nak baca blog kita kan kan kan….

PEACE…

2 comments:

ciksukaberangan said...

wa'alaikumussalam~ lalala~ betollah tu. hehe

auni madihah said...

cantiknye blog akak!!