Tips: Apa? Korang nak tips agar blog kelihatan kemas macam blog MY TRENGKAS?!...

Assalamualaikum


Apa!!! Korang nak tips agar blog kelihatan kemas macam blog MY TRENGKAS?!...

Mudah jer. Korang pilih template yang kemas. CZ sarankan korang pilih template jenis Awesome Inc. sebab template jenis ni berkotak-kotak. Tak percaya? Cuba lihat blog MY TRENGKAS bahagian post entry, sidebar diasingkan dengan kotak-kotak dan tidak digabungkan sekali. Barulah blog kelihatan kemas. 

Bahagian background pula korang pandai-pandailah tetapkan ikut cita rasa korang sebab rambut sama hitam fav warna lain-lain ^_^. Kang aku tetapkan, korang tak boleh pula terima warna pink…hihihihih...

Peace....

2 comments:

Syat0za Zai said...

peace saje akak ni ..haha :D

Nur Tiara azira said...

kte ambik pic bg kat tutorial akak..tq kak.. :)