BERDIET DI SABAH SPOON,ESTERN PLAZA


Assalamualaikum...

Bila korang penat bershopping tak kiralah just window shopping jer ker atau sekadar mencuci mata kat shopping complex confirm perut korang akan berbunyi-bunyi minta diisi kan2.. Macam kitoranglah dah penat round dari tingkat 5 hinggalah ke tinggat 1 haa tak sah kalau balik tak menjamu selera dulu .

Pilihan terbaik di Estern Plaza Tawau ialah jeng jeng SABAH SPOON lah…terbaik punya. Kalau makan kat Sabah Spoon ni makan sekali nak makan berkali-kali. Sekali anda manjamu selera dekat sini korang pasti nak datang lagi punyalah (macam aku)..hihih

Makanan kat sini pun best-best..ada Nasi Ayam Penyet, Kueh Tiaw Goreng, Tom Yam Noodles, Mango Sago, Mee Hokien, Ikan Bakar dan yang paling penting ABC kat sini pehhhh…sangat-sangat sedapppp. 

Korang berkunjunglah ke Sabah Spoon sebab ada banyak lagi hidangan yang aku tak sebut lagi sebab kalau aku listkan semuanya sampai bilalah nak habiskan.

ABC dengan ABC Kacang Merah..Lihat bentuk mangkuk pun Cik Zai dah rasa 'wowww!'...

Wan Tan Ho

Kueh Tiaw Goreng, Tom Yam Noodles and Nasi Mango Chiken pun sedap...


No comments: