KORANG DAH BERI HADIAH UNTUK MAK KORANG?


Assalamualaikum


SELAMAT HARI IBU!!!! ^_^



Sebut pasal Hari Ibu korang dah beri dah hadiah untuk ibu korang? Kalau belum cepat-cepatlah pergi cari hadiah tu sebab mesti ibu korang ternanti-nanti dan tertanya-tanya …..

“Mana hadiah dari anak-anak ni, diorang dah tak ingat dan tak sayang kat aku lagi ker?” …

Bukan apa hadiah adalah simbolik sebagai tanda sayang dan ingatan kita kepada seseorang. Tidaklah bermaksud kita memberi  hadiah means kita  merasuah dan membeli kasih sayang dengan wang ringgit. Sekadar hadiah tidak mampu membalas segala pengorbanan ibu kita tapi sekurang-kurangnya kita boleh buat ibu kita tersenyum dengan hadiah yang kita berikan. Korang cuba bayangkan bila someone yang korang sayang  beri hadiah dengan korang confirm punyalah korang senyum sampai ketelinga..kan2..

So, aku nak bagi tips bila korang nak beri ibu korang hadiah korang carilah benda yang ibu korang suka atau pun sesuatu yang berguna yang boleh membantu dan memudahkan kerja-kerja ibu anda…

CZ pun dah bagi hadiah dengan mak…mak happy sangat-sangat…bila tengok mak happy CZ pun rasa happy…Selamat hari ibu mak ^_^


No comments: