CONTOH NOTIS BERHENTI KERJA

Assalamualaikum...


Memang adat bekerja bila dah dapat kerja baru, tak tahan dengan kerja lama, nak sambung belajar tentu kita kena berhenti kerjakan. Biasalah perkara ni, tidak semua orang akan kekal dengan kerja lama sebab manusia inginkan peningkatan kehidupan jadi mahu tidak mahu terpaksalah mengalami situasi berhenti kerja. Untuk memastikan ianya berlaku secara sopan dan paling penting agar majikan membayar gaji kita yang terakhir kita perlu membuat notis berhenti kerja. Kang korang berhenti tanpa notis terkejut beruk pula bos korang tiada angin tiada ribut tiba-tiba berhenti kerja. Korang jangan nak berhenti main lari gitu jer taw sebab dulu korang diberi kerja dengan cara baik so nak berhenti kerja pun kenalah dengan cara baik, tak gitu?

Kepada yang tak tahu nak buat Notis Berhenti Kerja bagaimana korang boleh download kat bawah ni. 




Kalau korang malas sangat nak download korang juga boleh lihat contoh notis berhenti kerja yang ini


6 COMMENT:

dear yayah said...

hehehe.. xde keje lagi, so xleh nk buat surat perletakan jwtn :)

shazmir roslan said...

hehehehe....ada contoh surat benti kerje eh..heheh

AmyZana said...

hehe. sye masih dibangku sekolah lg tp ape2 pun sye download jgk bende nih utk kegunaan mase hadapan xD

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 579 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link
nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

Anonymous said...

amat bermanafaat... mohon untuk download n cop n paste n print ubah skit...

Anonymous said...

mohon di download n copy n paste n diubah n print... Thanks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...