KORANG BANYAK BE, AKU SATU PUN TAK ADA!

Assalamualaikum….





Orang kata blog aku cantik, owesome, berinformasi…..

Hakikatnya, tak ada satu BE lekat….

Cuba lihat gambar di bawah ini....

Tak ada BE langsung...RM0.00


Cuba korang fikirkan perasaan aku..

Terbuktilah blog cantik-cantik pun takder guna…

Penat-penat aku tulis entry panjang-panjang….

Jari aku pun dah sakit-sakit ketak ketik ketuk hari-hari…..

Ramai kata berblog usah berniatkan wang, tapi kadang-kadang manusia perlukan sedikit penghargaan…

P.S.     Nampak sangat aku tamak dengan new entry nikan…hahaha serius sangatlah…aku dah tebus BE lah, sebab tu tak ada satu pun BE. Korang jangan sesekali jadi macam ni taw. Tu namanya orang tak ikhlas mencurahkan ilmu dan idea yang mereka ada kerana asyik mengharapkan balasan atau imbuhan.

3 comments:

Syat0za Zai said...

ngehh..igt kan ape lah tadi =="
dah cash out dah rupanya :P

Cik Zai said...

Hahahahhahah.....^_^

aizamia3 said...

ler.. terkena ai yang membacanya ni.. hahaha..