SELESAI DAH INTERVIEW SPA YANG PERTAMA...


Assalamualaikum...




Blog aku tak bersawang even sudah hampir dua minggu aku tak post entry sebab CZ tak simpan labah-labah dalam ni….^_^

Tadi dah selesai interview…fullamak bukan main banyak aku hafal dengan misi, visi, objektif, nama-nama menteri, 1 Malaysia, dan banyak lagi tup tup satu pun tak kena soal hahahahah...

Apa-apa pun first time aku pergi interview panel penemuduga tak ada suruh perkenalkan diri atau suruh terangkan latar belakang…sempoi…cantekkklah… Lagi satu panel memang best kali kali ni…xie xie ni Panel Penemuduga…

Don’t worry, balik rumah nanti aku sedia entry mengenai pengalaman interview exclusive tuk korang semua dari A hingga Z yang boleh anda jadikan rujukan bila nak interview kelak…tunggu…

3 comments:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html jemput join..banyak hadiah menarik

cynta ieda said...

sy belum pernh ada pengalam interview..x sabar nak bca entry berikutnya..bytway http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html jemput join..banyak hadiah menarik

Cik Zai said...

Cynta ieda... haaa bila da apply kerja nanti pasti akan kena panggil interview juga..^_^ btw...thankss visit here..