KEPUTUSAN TEMUDUGA SPA DUP DAP DUP DAP....TERIMA KASIH SEMUA ...


Assalamualaikum…




Syukur ke hadrat Ilahi berkat doa Mak, Bapa, kakak, abang, makcik-makcik, pakcik-pakcik, kawan-kawan yang ku kasihi juga tidak kurang hebatnya dari pada rakan blogger Cik Zai yang tak putus-putus mendoakan Cik Zai walaupun kita langsung tak pernah bersua tapi berkat doa-doa korang Cik Zai berjaya dalam interview Cik Zai. Korang ingat lagi tak Cik Zai pernah cerita mengenai pengalaman interview SPA Cik Zai untuk Jawatan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi)? Apa! Korang tak ingat langsung?! Heeee... kata rakan blogger ^_^. Tidak mengapa korang boleh baca yang ini dah yang ini.


Jeng-jeng, Alhamdulillah Cik Zai berjaya. Terima kasih semua. Mak, bapa, kakak, dan adik-adik Cik Zai bukan main happy lagi.

Cik Zai tak boleh nak kata banyak sebab bila dapat benda yang kita impikan lidah automatic kelu untuk berbicara…teheee macam nak luahkan ayat-ayat cintalah pula…


9 comments:

Syat0za Zai said...

waalaikumussalam... tahniah akak! :D

Cik Zai said...

Sama-sama Zai...xie xie ni ^_^

✿Cik Gucciey Lavender✿ said...

tahniah :')

sHiMi sHinHae~ said...

akak !tAhniah taw !xpe ..maybe rezeki sy kt uni :)
nnti keje elok2 ye !im happy for u ..

Cik Zai said...

Terima kasih Cik Gucciey Lavendar ^_^


Shimi Shinhae : Betul tu, mungkin rezeki Shimi lepas graduate nt lagi besttt ^_^ amin...

farahin said...

tahniah sis :D next week sy bru nk g interview, hehehe

Cik Zai said...

Thanks Farahin...gud luck k ^_^

Anonymous said...

saya antara calon yg akan d temuduga x lama lg bg jawatan yg sama... share la tips dear =)

Anonymous said...

salam..thniah!!nk tnye..sebelum dpt keputusan tmudga ni, akak ade terima msj ke dr spa?