SURAT LAPOR DIRI


Assalamualaikum…



Perasaan bercampur baur…..
Risau pun ada….
Semangat pun ada…
Gugup pun ada…
Letih pun ada…
Suka pun ada….

Huh segala macam perasaan timbul. Kenapa yer? Nak tunggu surat lapor diri sebenarnya. Semoga segala urusan dipermudahkan. Ni kena baca doa dipermudahkansegala urusan ni.

Kawan-kawan yang senasib denganku kita kena banyak-banyakkan bersabar k. Insyaallah segalanya dipermudahkan.


 Peace....

10 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

insya Allah. mudah-mudahan semuanya lancar :)

Stephine Esterfan said...

tp surat tu blum smpi kan?? sakit nye jiwa tggu surat tuh. . .ada kwn ckp bln 10 ni lapor dri. . .kena pegi putrajaya. . .neveess. . .

Stephine Esterfan said...

surat blum smpi kan?? neves la tggu. . . ada la ura2 ckp bln 10 ni lapor dri. . .sya pun tgh tggu ni. . . neves la. . .jumpa dkat putrajaya nnt! :D

Cik Zai said...

Nurul Husna...Aminn...^_^

Cik Zai said...

Stephine Esterfan minggu depan dah tahu penempatan kan ^_^

nina said...

cik zai srt dari SPA w17 dah smpai lum

Anonymous said...

cik zai srt SPA w17 dah dpt lum

Cik Zai said...

Nina offer letter kewangan Cik Zai belum dapat lagi..biasa lambat sikit sebab Cik Zai tinggal jauh kat Sabah ^_^..awak pula amacam?

Stephine Esterfan said...

mgggu dpan eks?? wahhh. . .sakit nye jantung. . .tp risau lah surat blum smpi lagi. . . kena kol dorang x??

Cik Zai said...

Stephine Esterfan...x perlu risau...kalau dah berjaya interview confirm punyalah dapat kerja tu..hihih