Dah Lapor Diri


Assalamualaikum…

 Minggu busyyyyyyyyyyyyyyyyy......

 Terengganu, Kelantan Dan Sabah- Pewittt boleh masuk juga...^_^

Cik Zai dah lapor diri. Cik Zai minta maaf sekiranya Cik Zai tak dapat balas komen-komen korang kat blog ni sebab banyak benda yang Cik Zai nak kena uruskan.

Kehidupan baru ni memang sangat-sangat mencabar. Cik Zai terpaksa tinggal jauh dari family. Korang pun tahu anak perempuan susah nak berjauhan dengan familykan. Dulu masa tinggal dengan family Cik Zai teringin sangat nak berdikari tapi bila dah seminggu jauh dari family rasanya huawaaaaa nak balikkkkk!! Kadang-kadang rasa nak letak  jawatan pun ada, biar tak keja bagus yang penting dekat dengan family. Sekarang bila duduk kat sini satu jer dalam kepala Cik Zai (Aku nak transfer!)

Betullah cakap mak aku dulu, bila duduk jauh ni susah, Cik Zai dah tak boleh nak bergurau dengan adik Cik Zai macam dulu. Boringlaa macam ni…

Bila kerja pula lagila, rasa tertekan juga bila dapat unit yang susah dan memerlukan kemahiran bertutur bi yang tinggi.

Apa-apa pun Alhamdulillah sebab kat sini Cik Zai dapat ramai kawan. Dioranglah yang sentiasa support Cik Zai bila rasa down. Thanks guys…

9 comments:

Liya Laa said...

Alaaa sian dia. Xpe. nanti dpt gaji tempah flight hari2 yer.hehehe

Anonymous said...

cik zai cerita lah pengalaman lapor diri cik zai. apa yg perlu bawa.. cik zai dpt unit apa..?

Zack Kool said...

la... dah nama kejekan..kena keje hehe

Lady'iesBug said...

dapat mana zainab ? wahh tahniah.. selamat datang~ hehehe em baru merasai kan.. cmtu la rasanya geng2 yg laen tggl cni.. sedih tau..huhuhu

apa2 pun selamat berjaya!


pija DSK PMU

MiZz ShINcHaN said...

HAHA... t'jmpe blog cik zai... sy la ni... CLEO STEPHANIE SINCHEW... hehe... kalo senng2 pi la jenguk blog sy ye... =)

Cik Zai said...

Liya la...insyaallah...harap2 dapat balik tawau secepat yang mungkin...rindulah dengan Tawau..

Cik Zai said...

Pija dapat dekat2 dgn ko...hehehe bolehla ko lawat aku hari2..kan2 fren...yeeeeehaaa...^_^

Cik Zai said...

Mizz Shinchan....Cleo thankssss....hihiih amcam keja baru?

Mas Ayu said...

cik zai dpt kkm bhg mne?