Aku bukan blogger sepenuh masa...


Assalamualaikum


Hye guys. To all my readers thank you so much guys for visiting myshorthand.blogspot.com. You’re AWSOME! Cik Zai tak sangka tiap-tiap hari pengunjung@pembaca blog myshorthand.blogspot.com sejak dua menjak ni mencecah beribu-ribu orang dan tiap-tiap hari Cik Zai menerima banyak e-mel daripada pembaca blog myshorthand.blogspot.com. 

Apa korang kata? Sikit!! ..... Memanglaa, Cik Zai bukan RETIS...! Hihih..

CZ minta maaf sekiranya CZ tak terbalas e-mel atau komen-komen korang disebabkan masa sangat terhad. CZ sebenarnya bukanlah blogger sepenuh masa di mana di samping menjadi seorang blogger Cik Zai juga ada kerjaya sendiri. Apasal tak jadi full time blogger? Yelah, kang jadi blogger sepenuh masa Cik Zai tak dapatlah ilmu nak kongsi dengan korang. Lagi satu kalau CZ tak kerja sapola nak bantu family den kat kampung, yer dok?


Untuk pengetahuan korang segala tips yang CZ kongsikan bersandarkan kepada pengalaman serta ilmu yang Cik Zai perolehi semasa bekerja. Ia tak merujuk kepada mana-mana pekeliling jadi kalau pendapat CZ tak 100% betul korang jangan nak pandai-pandai marah CZ erk (Hihihhi).

Motif Cik Zai menjadi seorang blogger sekadar ingin berkongsi pengetahuan, pengalaman dan nak bantu korang. Cik Zai harap blog myshorthand.blogspot.com dapat menjadi rujukan korang walau tak banyak sikit pun jadila kan2...hihih

Akhir sekali, thank you so much guys for your support. Appreciate it so much. Kepada yang masih menganggur korang kena baca blog myshorthand.blogspot.com.

 Sekian.

No comments: