Penulis myshorthand.blogspot.com minta maaf!


Assalamualaikum


0 - 0

Pada  hari pertama tahun baru 2013 Cik Zai nak ….

Minta maaf banyak-banyak kepada pembaca blog
Sekiranya sepanjang Cik Zai berbloging Cik Zai ada mengguris hati korang melalui penulisan, komen-komen  secara sengaja ataupun tidak sengaja serta permintaan anda yang Cik Zai tak dapat tunaikan.  Cik Zai minta maaf banyak-banyak dari hujung rambut ke hujung kaki.

Minta maaf banyak-banyak kepada blogger @ facebooker
Sekirannya sepanjang berkawan di alam maya Cik Zai ada mengguris hati korang melalui komen-komen dan post yang buat anda terasa sekali lagi Cik Zai minta maaf banyak-banyak.

Minta maaf kepada kawan-kawan Cik Zai
Tahun 2012 telah melakarkan 1001 kenangan. Sekiranya Cik Zai mengguris perasaan korang Cik Zai minta maaf.  Cik Zai manusia biasa yang tak perfect. Cik Zai bukanlah seorang pendemdam atau suka benci membenci sesama manusia. Mungkin sedikit salah faham buat kita makin jauh. Itu tidak bermakna persahabatan kita terputus.

Semua  orang…
Cik Zai minta maaf. Kalau korang ada silap dengan Cik Zai don’t woryy Cik Zai dah lama maafkan korang. 


4 comments:

Syat0za Zai said...

waalaikumussalam.. dimaafkan walaupun takde apa2 salah :)

Zack Kool said...

MEMANG BENGAGN NGAN CZ...SOMBONG DLM FB.. HE4

Saiful Anuar Safian said...

sy pun nak minta maaf }:{
* jg....

Kotak Mancis said...

selmat tahun baru 2013 masihi...