CEK DARI NUFFNANG LAGI


Assalamualaikum...


Terima kasih Nuffnang kerana beri cek lagi. Walaupun CZ jarang update blog, kadang-kadang dalam sebulan 2 entry jer tapi income masuk dan masuk.

Korang pun boleh dapat macam Cik Zai. Daripada kita duduk gosip sana gosip sini, gaduh sana gaduh sini dekat facebook baik main blog. Boleh dapat pendapatan sampingan.

Mungkin korang akan rasa mustahillah dapat duit macam ni tapi ramai dah orang dapat dan CZ adalah salah seorang diantaranya walau seciput.

Apa nak buat dengan duit ni. CZ tengah fikir nak beli apa dengan cek ni. Kalau boleh tak nak sia-siakan hasil titik peluh blog ni. So, sementara nak fikir nak beli apa baik CZ simpan jerlah duit ni dulu dalam bank.



3 comments:

Eraz Fadli said...

tahniah... rezeki...

Cik Zai said...

Alhamdulillah... ^_^

Mila Ahmad said...

wah best rezeki alhamdulillah...