CONTOH RESUME BM


Assalamualaikum…



Hari ni Cik Zai nak kongsikan RESUME dalam BM pula.  Korang asyik minta contoh jer kan. Baik korang download dari link yang Cik Zai bagi ni.

http://www.4shared.com/office/FkdxTGSx/Contoh_resume__1_.html

Senang jer nak download. Klik pada link yang Cik Zai berikan dan korang jangan lupa daftar 4shared sebelum nak download. Kang tak boleh download jadinya.

Cik Zai ucapkan semoga korang cepat dapat kerja, dapat kerja tetap, dapat kerja yang korang impikan, dan sebagainya. Amin. 

P.S.

Untuk pengetahuan korang, permohonan contoh email secara percuma sudah ditutup pada 28.03.2013 tepat pukul 7.30pm. Bagi yang rasa nak juga Cik Zai emailkan contoh resume ke emel korang sila baca link dibawah.


 http://myshorthand.blogspot.com/2013/03/contoh-resume.html

2 comments:

Anonymous said...

Wah itu result betul cik zai ke?

Ray said...

Cik Zai nak minta tolong sikit. Bila buat biodata nak luruskan symbol ni (:) cam na ya? Dah puas saya nk bgi dia nmpk lurus nmpk sekata tp tetap juga x sekata. Tolong cik zai.