FUTSAL IPKKM

Assalamualaikum…

Dua team BSM yang x balik dengan tangan kosong. Syabas guys....
Seriously….....

Sebelum ni aku memang tak pernah main futsal. Bila kawan-kawan ajak CZ OK jer sebab bab-bab bersukan ni CZ memang suka, nak release tension katakan. Dah kerja banyak dekat ofis tak pandai habis-habis kenalah release tension dengan benda yang berfaedah, yer tidak???

So, Cik Zai pun turunlah latihan futsal walau sekali jer. Dua hari lepas tu kitorang dah kena lawan futsal dah. Rasa eee bolehker main futsal baru sehari latihan ni? Tupun tak sampai sejam kot.

Bila perlawanan, ketua arah masuk gelanggang, Cik Zai masuk jer. Masa dalam gelanggang memang CZ blur jugala sampai ketua pun macam nak marah jer. Cik Zai pun main jerlah. Satu masa tu entah macam mana bola depan mata CZ. Cik Zai tendang…GOLLL!!!!!

Ohohohoho….macam tak percaya…

Bukan sekali dua kitorang lawan, sebab banyak team yang join so kena lawan banyak team. Lawan punya lawan akhirnya kitorang menang. Alhamdulillah... Macam tak percaya beb sebab baru jer join futsal. Sehari suntuk perlawanan berlangsung tiba-tiba kemenangan tu memihak kepada team kitorang. Gembira sangat-sangat. 

Satu yang CZ suka join benda macam ni sebab CZ dapat kenal ramai orang dari unit-unit dan bahagian-bahagian lain.  So, selain dapat main, menang...kita dapat bina network juga. 

Tahun depan nak join lagi. ^_^. Sekian…..


2 comments:

Princess Ariyana Wira said...

=)... cZ ne sibuk je ye..ehehhee. :P

Cik Zai said...

Hihihihih...sibuk bersukan ^_^