13 HARI LAGI...HARI HARI KIRA HARI....

Assalamualaikum…

Hye guys….

13 hari lagi Cik Zai cuti raya, ini bermaksud tak sampai 2 minggu lagi nak balik Sabah. Eeee, rasa kehangatan hari raya tu dah makin dekat dah.

Rasa dah boleh kemas baju dah ni. Akak Cik Zai kata nak buat Majlis Aqiqah raya nanti. Adalah beberapa barang dia pesan kat CZ. Plan minggu ni nak beli. Huwa, memang berangkutlah CZ balik Sabah nanti.

Bila dah lama tak balik kampung macam ni kan, rasa sangat kenikmatan nak balik kampung tu. Macam tak sabar-sabar nak balik. Ni belum sampai lagi. Bila dah sampai tu lagilah excited, jumpa sanak-saudara, sepupu-sepapat, kawan-kawan dan tidak dilupa anak buah CZ yang dah besar sikit. Rasa umur dia dah mengjangkau 6 bulan dah.

Semoga perjalanan balik kampung nanti dipermudahkan. Kepada kawan-kawan dekat sini yang nak bertunang, yang nak kahwin pada hari raya nanti sorry tak dapat attend sebab korang punya event kat sini dan Cik Zai pula dah di negeri Di Bawah Bayu. Apa-apa pun tahniah korang dan korang dan korang. Semoga segalanya berjalan dengan lancar dan aku doakan korang dapat pasangan yang terbaik dunia akhirat dah berbahagia meniti hidup ini bersama pasangan masing-masing. Opsss, ayat CZ bunyi macam tak nak balik Putrajaya dah. Hahahaha ^_^…





3 comments:

Asmah Andy said...

zai, jemput dtg beraya nnt..tahun ni aku beraya tmpt mertuaku..d tg batu jgk..:)

Cik Zai said...

Wowwww...oraittt...nanti ko datang rumah ku juga ya ^_^

mRs.aiRmaN haViT said...

SALAM JENAB..hoho...bila kau balik sabah ni bah?