MODE READING

Assalamualaikum....


Cik Zai selalu kata benda-benda negatif contohnya....

Hidup takder life...

Boring, bosan...

Stress kerja...

Nak balik Kampung...

Entah berapa banyak perkataan negatif CZ kata tiap hari. Kalau korang selalu dengar motivasi Reset Minda korang pun tahu sesuatu yang negatif tu tak elok sebab ia boleh menyebabkan kita mengeluarkan aura negatif. Kalau kita ni dah sentiasa negatif tukar mana- mana pun tetap macam tu juga. See, bila stress CZ asyik nak minta tukar jer padahal kalau dekat tempat baru pun belum tentu CZ tak stress.

Oleh yang demikian, bagi mengelakkan CZ asyik stress jer baik buat something yang berfaedah. Fikir punya fikir ohh dapat idea...



Taraaaa.....keep quiet cause I want to read....

Thank You....







Terima kasih sebab jadi kawan saya....

Terima kasih sebab selalu menceriakan hari-hari saya...

Terima kasih sebab selalu medengar masalah saya...

Selalu memahami saya...

Selalu lepak dengan saya , selalu joging dengan saya, selalu p aerobik dengan saya.....

Hmmmm...selalu pergi beli breakfast dengan saya kat E2....tiap-tiap pagi....

Lagi....selalu nangis2 luah masalah dengan saya..... hahahHa


Semoga awak sentiasa bahagia kat sana.....

Dapat ramai kawan baru...

Dapat sambung belajar...

Dapat capai cita-cita awak...

Dapat  baby yang comel...

Mungkin lepas ni rasa tak biasa takder anis tapi takper...kakya dan zureen kan ada lagi... dan semua staf yang lain...

Thank you so much Anis.... my bestren forever....